Voor bedrijven, organisaties en scholen

Bedrijven, organisaties en scholenBent u op zoek naar gepersonaliseerde producten voor uw organisatie, bedrijf of school? Dan is NameOnIt de juiste keuze voor u.  

Onze uitgebreide expertise op het gebied van personalisatie stelt ons in staat om samen met u te werken aan de perfecte relatiegeschenken, promotieartikelen of producten voor uw bedrijf, organisatie of school. Wij bieden een breed scala aan producten, variërend van fopspenen tot drinkflessen, naamstickers, fluohesjes, truien, t-shirts en nog veel meer. Bovendien bieden wij ook gepersonaliseerde geboortepakketten en kisten aan.

 

Wij bedrukken werkkleding voor bedrijven en personaliseren onze producten voor scholen, met eventuele bedrukking van het logo van uw bedrijf, organisatie of school mocht u dit wensen.
Door middel van projectmanagement kunnen de producten rechtstreeks worden geleverd aan uw klanten of medewerkers. De "unboxing ervaring" kan worden versterkt door het toevoegen van een aangepast kaartje of experience inlay.

 

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor grote bestellingen, maar ook voor kleinere aantallen.

Neem gerust contact met ons op via hello@nameonit.shop of bel ons op +32(0)15 62 33 35 als u interesse heeft of een idee wilt bespreken. Samen kijken we naar wat we voor u kunnen betekenen.

Laat u inspireren door enkele van onze producten en bedrijven waarmee we reeds hebben samengewerkt

 

Producten

 

     

      

 

Enkele Referenties

 

                    

                 

 

 

 

 

 

 

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten