Zakelijk

Voor bedrijven, organisaties en scholen

Bedrijven, organisaties en scholenBent u op zoek naar gepersonaliseerde producten voor uw organisatie, bedrijf of school? Dan is NameOnIt de juiste keuze voor u.  

Onze uitgebreide expertise op het gebied van personalisatie stelt ons in staat om samen met u te werken aan de perfecte relatiegeschenken, promotieartikelen of producten voor uw bedrijf, organisatie of school. Wij bieden een breed scala aan producten, variërend van fopspenen tot drinkflessen, naamstickers, fluohesjes, truien, t-shirts en nog veel meer. Bovendien bieden wij ook gepersonaliseerde geboortepakketten en kisten aan.

 

Wij bedrukken werkkleding voor bedrijven en personaliseren onze producten voor scholen, met eventuele bedrukking van het logo van uw bedrijf, organisatie of school mocht u dit wensen.
Door middel van projectmanagement kunnen de producten rechtstreeks worden geleverd aan uw klanten of medewerkers. De "unboxing ervaring" kan worden versterkt door het toevoegen van een aangepast kaartje of experience inlay.

 

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor grote bestellingen, maar ook voor kleinere aantallen.

Neem gerust contact met ons op via hello@nameonit.shop of bel ons op +32(0)15 62 33 35 als u interesse heeft of een idee wilt bespreken. Samen kijken we naar wat we voor u kunnen betekenen.

Laat u inspireren door enkele van onze producten en bedrijven waarmee we reeds hebben samengewerkt

 

Producten

 

     

      

 

Enkele Referenties

 

                    

                 

 

 

 

 

 

 

 


Crèche, kinderdagverblijf en onthaalouder

 
­
­
­

 

 
 
 
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­

Beste Crèche, Kinderdagverblijf, Onthaalouder,

 

Gepersonaliseerde fopspeentjes, plak- en kledinglabels zijn praktische producten die jullie werk als opvang ongetwijfeld een beetje eenvoudiger maken.
Nu we Babygoodies van naam veranderd hebben naar NameOnIt.be zouden wij graag via jullie de ouders van jullie kindjes willen bereiken met een kortingsbon.

 

Daarom bieden wij jullie het volgende aan:

­
 • Ontvang een GRATIS tutjesbord om in je opvang op te hangen.
 • Altijd 30% KORTING voor jou en je personeelsleden in onze hele webshop.
 • Krijg een GRATIS raamsticker met de naam van je opvang.
­
­

Al enige tijd zien wij regelmatig grote bestellingen van jullie met naamstickers voor in de opvang of geschenkjes met naam, zoals brooddozen of zwemzakken, om cadeau te geven aan de kindjes die naar school gaan.
Daarom geven we ook jullie graag een grote korting op ons assortiment. 

­

Wat moeten jullie doen om van deze actie te genieten?

­
­
 • Schrijf jullie opvang GRATIS in via volgende Google Form: hier inschrijven
 • Na inschrijving bezorgen wij jullie het volgende:
  • Een e-mail met een unieke kortingscode van 30% te gebruiken voor aankopen voor jullie crèche of aankopen van personeelsleden.
  • Een pakket met het gratis tutjesbord (geschikt voor 10 tutjes) + een bundel flyers met korting voor de ouders + een raamsticker met de naam van jullie opvang
­

Wat verwachten wij van jullie?

­
­

In ruil voor deze mooie en vooral GRATIS actie verwachten wij dat jullie de kortingsbonnen voor de ouders in het zicht leggen. De bonnen kunnen bevestigd worden aan het bord en kunnen zo door de ouders afgescheurd worden bij interesse. Staat jullie tutjesbord niet in het zicht van de ouders? Leg het bundeltje kortingsbonnen dan bijvoorbeeld aan de ingang of aan jullie informatiebord. 

­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­
­

Meer info tutjesbord en raamsticker:

­
­
­
­

Afmetingen en materiaal tutjesbord

 • L x B: 32 x 45 cm
 • Dikte: 6 mm
 • Dibond plaat
 • Het bord is bovenaan voorzien van 2 boorgaten om op te hangen

Afmetingen raamsticker

 • Breedte 80 cm
­
­
­

Bedankt voor jullie interesse, wij kijken uit naar een leuke samenwerking! Team NameOnIt.

­
­
­
­
­
­
 
­
 
­ ­
­
­ ­
­ ­
­
­ ­
­ ­
­
­ ­
­ ­
­
­ ­
 

 

­ ­ ­
­   ­
­ ­ ­
­

 

­
­
­

 

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten