Blog

Bedankjes voor het einde van het schooljaar!

04/05/2023
Bedankjes voor het einde van het schooljaar!

Het einde van het schooljaar komt er weer aan. Dat betekent dat het weer tijd is om afscheid te nemen van de juffen en meesters. Een ideaal moment om ze te bedanken voor het leuke schooljaar, maar ook al het harde werk dat ze hebben verricht en hoe doe je dat beter dan met een gepersonaliseerd cadeautje.

We geven je graag wat inspiratie mee om een leuk gepersonaliseerd cadeautje uit te kiezen voor die allerliefste juf of meester.

(Opgelet: bekijk de instructies voor het personaliseren bij deze producten)

 

 

Onze bloembommetjes zijn het ideale geschenk voor al de juffen of meesters met groene vingers.

Met deze vrolijke gekleurde zaadbommetjes creëer je een ware bloemenzee en voedselparadijs voor bijen en vlinders. Gooi ze overal waar je maar bloemen wilt; in de tuin, het balkon of een braakliggend stukje grond, wacht op regen (of gebruik een gieter). Na een paar weken geniet je, de bijen en de vlinders van de meest kleurrijke bloemen.

Deze Blossombs zijn gemaakt in Nederland van biologische wilde bloemzaden, natuurlijke klei, nutriënten en kleurpigmenten.

Je kan kiezen uit verschillende ontwerpen en we bedrukken het doosje met de naam van je juf of meester.

 

 

Als je op zoek bent naar een persoonlijk en origineel cadeau voor de juf of meester, dan zijn onze gepersonaliseerde bloempotten zeker het overwegen waard. Deze bloempotten zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens een mooie decoratie voor in huis of het klaslokaal.

Onze bloempotten zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen, zodat je altijd een passend ontwerp kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk ontwerp of een strak design, er is voor ieder wat wils. Bovendien kun je de bloempot personaliseren met de naam van de juf of meester, waardoor het cadeau extra speciaal wordt.

Onze gepersonaliseerde bloempotten zijn een ideaal cadeau voor juffen en meesters met groene vingers.

 

 

 

Er gaat niets boven een heerlijk kopje koffie of thee om de dag goed te beginnen. Voor veel juffen en meesters is het drinken van koffie of thee dan ook een vast onderdeel van hun dagelijkse routine. Als je op zoek bent naar een cadeau dat past bij deze liefhebberij, dan zijn onze gepersonaliseerde mokken het ideale geschenk.

Onze mokken zijn niet alleen handig om thuis te gebruiken, maar ook perfect om mee te nemen naar het klaslokaal. Zo kan de juf of meester tijdens de pauze of tussen de lessen door genieten van een lekker kopje koffie of thee. Elke keer dat ze de mok gebruiken, zullen ze aan jou denken en herinnerd worden aan het speciale einde van het schooljaar.

We bieden verschillende ontwerpen voor de gepersonaliseerde mokken aan, en met de mogelijkheid om de mok te personaliseren met de naam van de juf of meester.

Geef jouw juf of meester het perfecte einde van het schooljaar cadeau met een gepersonaliseerde mok waar hij of zij van kan genieten tijdens de dagelijkse pauzes.

 

 

Onze houten ring met gepersonaliseerde tekst inclusief droogbloemen is een origineel en persoonlijk geschenk dat de juf of meester zeker zal waarderen. Het is een perfect cadeau om de juf of meester in de bloemetjes te zetten en te bedanken voor het harde werk en de toewijding tijdens het schooljaar.

Onze houten ring is niet alleen een trendy decoratie, maar ook een persoonlijk geschenk dat de juf of meester zeker zal waarderen. De tekst op de ring kan worden gepersonaliseerd met de naam van de juf of meester en de naam van de persoon die het cadeau geeft. Zo wordt het cadeau nog specialer en persoonlijker.

Het boeketje droogbloemen dat bij de ring wordt geleverd, voegt niet alleen kleur toe aan de ring, maar zorgt ook voor een langdurige herinnering aan het cadeau. Droogbloemen blijven namelijk lang mooi en kunnen zelfs jaren meegaan. Zo kan de juf of meester nog lang nagenieten van dit bijzondere einde van het schooljaar cadeau.

De houten ring is ook heel gemakkelijk op te hangen door middel van het bijgevoegde touwtje. Zo kan de juf of meester de ring ophangen waar hij of zij maar wil.

 

 

Heb je al eens nagedacht over een memoblok als cadeau? Niet alleen is het een praktisch cadeau, maar het kan ook gepersonaliseerd worden om het extra speciaal te maken.

Heeft jouw juf of meester wel eens moeite om belangrijke taken en afspraken te onthouden? Dan is een gepersonaliseerde memoblok een ideaal cadeau voor hem of haar. Met deze leuke en nuttige memoblok kan hij of zij nooit meer iets vergeten. De memoblokken zijn niet alleen functioneel, maar ook een mooie en persoonlijke decoratie voor het bureau van de juf of meester.

Door de memoblok te personaliseren met de naam van de juf of meester en de naam van de leerling, maak je het cadeau extra bijzonder. Zo zal de juf of meester altijd aan jou denken wanneer hij of zij de memoblok gebruikt. Daarnaast geeft de gepersonaliseerde memoblok een extra persoonlijk tintje aan het cadeau.

Geef dus een gepersonaliseerde memoblok cadeau aan jouw juf of meester en laat hem of haar nooit meer iets vergeten!

 

 

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan zeker eens op onze website. Hier vind je nog een tal van leuke gepersonaliseerde producten, die ideaal zijn als bedankje voor de juf of meester. Hier vind je ook de andere ontwerpen van de producten.