Blog

Zichtbaar en Stijlvol: Het Geheim van de NameOnIt Fluo Hesjes

27/09/2023
Zichtbaar en Stijlvol: Het Geheim van de NameOnIt Fluo Hesjes

Elk jaar herhaalt zich hetzelfde scenario: de dagen worden korter, het verkeer blijft druk en het schemert of is zelfs volledig donker wanneer je naar je werk of school fietst. Het is als zwakke weggebruiker cruciaal om op te vallen in het verkeer. Maar is er geen manier om dat 'saaie hesje' wat cooler en persoonlijker te maken? Bij NameOnIt hebben we ons gespecialiseerd om van jouw fluo hesje je favoriete kledingstuk te maken tijdens deze donkere dagen! 

Fluorescerende Hesjes: Een modebewuste keuze!

Een fluo hesje doet wonderen om je zichtbaarheid op de weg te vergroten. Of het nu daglicht is of midden in de nacht, zo'n felgekleurd hesje zorgt ervoor dat je opvalt voor andere weggebruikers, zelfs vanaf een afstand van 150 meter. Dat is maar liefst zeven keer zichtbaarder dan iemand die in donkere kleding rondloopt!

Hoe werkt het?

Het geheim zit hem in het fluo gekleurde gedeelte van je hesje. Deze kleur heeft de geweldige eigenschap om het daglicht te reflecteren en extra helderheid toe te voegen. Dit fenomeen noemen we fluorescentie. Maar het houdt daar niet op! Die ogenschijnlijk saaie grijze reflecterende banden die op het fluo hesje zijn aangebracht, spelen een cruciale rol in je zichtbaarheid 's nachts.

 

Dit reflecterende materiaal heeft de fantastische eigenschap om licht in een hoek van 180 graden terug te kaatsen. Stel je voor: de koplampen van een auto schijnen op jouw hesje en een deel van dat licht wordt direct teruggekaatst in de richting van de bestuurder. Dit betekent dat je niet alleen overdag opvalt door de fluorescerende kleur, maar dat je ook 's nachts, wanneer licht schaars is, goed zichtbaar blijft voor de medeweggebruikers.

Maak het persoonlijk!

Nu weet je dat een fluo hesje niet alleen functioneel is maar ook je leven kan redden op de weg. Maar wie zegt dat zo'n hesje saai moet zijn? Er zijn talloze manieren om het wat cooler en persoonlijker te maken. Voeg bijvoorbeeld je naam, favoriete sportteam of een inspirerende slogan toe. Je kunt zelfs verschillende kleuren of designs kiezen om je unieke stijl uit te drukken terwijl je veilig blijft in het verkeer.

Laten we dit jaar de trend zetten en onze zichtbaarheid op de weg verbeteren met stijl! Een fluorescerend hesje is niet alleen functioneel, het kan ook een modieuze en persoonlijke keuze zijn om jezelf te laten opvallen, waar je ook gaat. Veiligheid mag nooit saai zijn, toch?