Blog

Een duurzame unboxing experience bij NameOnIt

23/02/2023
Een duurzame unboxing experience bij NameOnIt

Bij NameOnIt streven we ernaar om onze klanten een unieke ervaring te geven als ze onze producten ontvangen. We zorgen ervoor dat iedere doos met de naam van de klant gepersonaliseerd wordt en dat er een leuk tekstje bij staat. Voor bepaalde periodes doorheen het jaar gaan we zelfs nog verder met de personalisatie. Denk maar aan kerst- en paasthema. Onze printmachines maken dit in een supersnel tempo mogelijk.

                               

Als je de doos eenmaal hebt opengemaakt, is het nog niet voorbij. We verpakken onze naamstickers in een leuk mapje, zodat je deze ook nog kan opbergen. Binnenin het mapje geven we je ook meer informatie over onze producten en hoe deze gebruikt moeten worden voor de langste levensduur mogelijk. Om je als klant te bedanken voor je bestelling, steken we ook een thank you kaartje erbij met een leuke korting voor de volgende bestelling.

 

Maar hoe zorgen we ervoor dat deze unboxing experience zo duurzaam mogelijk is? Onze machines snijden de dozen op maat uit naargelang jouw bestelling. Op deze manier is er geen overtollige ruimte in het pakketje. Dit zorgt ervoor dat de producten steviger zitten tijdens het transport en  het vermijdt overtollige lucht en plastic. Ook de bestelbon met leveringsadres printen we op onze dozen, zodat we hier ook op plastic kunnen besparen.

 

Ten slotte maken we ook gebruik van technologie om fouten te voorkomen. Zo is er onze boxpick, waarmee we kunnen zien of alles bij de bestelling zit. Als er achteraf problemen opduiken kunnen we heel snel kijken wat er net in de bestelling zat. Zo worden zowel de klanten als wijzelf beschermd.

 

Kortom, bij NameOnIt zetten we alles op alles om jou een duurzame unboxing experience te geven.