Blog

Originele geboorteconcepten

25/02/2021
Originele geboorteconcepten

Een kindje op komst? Daar komt veel bij kijken! Naast het aankondigen van de zwangerschap en het vragen van een meter of peter, hebben ouders vaak nog iets om over na te denken: het geboortekaartje én de presentatie ervan. Op Pinterest wemelt het tegenwoordig van de leuke presentatie-ideeën. Daarom zien we vandaag de dag ook veel meer variatie: gaande van het geven van gepersonaliseerde miniplantjes tot ginflesjes met naam. We stellen hieronder graag even onze geboortecollectie voor.

Zorg voor een mooi geheel

Wat zorgt er nu voor dat een geboorteconcept er geslaagd uitziet? Uniformiteit! Jouw doopsuiker presenteert het mooist wanneer alles bij elkaar past. Daarom kies je best zowel jouw geboortekaartje als jouw extra’s in datzelfde thema. We ontwikkelden een aantal superleuke en stijlvolle ontwerpen en werkten deze uit van A tot Z. Doopsuikerdoosjes, stickertjes, een herinneringskist of zelfs jojo’s? Alles werd met zorg samengesteld zodat alles netjes bij elkaar past.

Ontdek onze thema’s

Smaken verschillen, bij ons vindt ieder wat wils:

Thema’s met bloemen: Ontdek onze geboorteconcepten met een botanische sfeer. Centraal op geboortekaartjes Noa en Milou staan mooie bloemen met een aquarel-look.  Bovendien worden ze gedrukt op een ecologische papiersoort met een zachte spikkel. Dit geeft het geheel een zachte, organische look.

Junglethema’s: Geboorteconcept Mateo & Lily Rose zijn geboorteconcepten in junglethema. Typerend voor dit thema zijn de bladeren van exotische planten en/of dieren. De jungletrend doet het al jaren goed en is zeker en vast een blijvertje!

Aardetinten: Geboorteconcepten Amélie en Luna zijn ideaal voor kersverse ouders die houden van warme aardetinten. Het ecologisch, gespikkeld papier waaruit thema Amélie wordt vervaardigd geeft het geheel een heel zachte look. Concept Luna laat je dan weer wegdromen naar de mooie zandduinen van Namibië.

Dieren: Fan van dieren? Dan zijn concepten Felix en Stan zeker iets voor jou. Centraal bij concept Felix staat een mooie illustratie van een vos. De oranje kleur van dit sierlijk dier komt bovendien erg goed uit op het duurzaam papier. Geboorteconcept Stan daarentegen met een stoere, zwarte beer, is een volledig zwart-wit-thema. Ook geboorteconcept Mateo is extra leuk door de giraf!

Minimalistisch: Concepten Noah en Frances hebben allebei een moderne uitstraling. Door haar roze look is geboorteconcept Frances ideaal voor de geboorte van een meisje. Voor Noah kozen we voor een stoere, groene kleur gecombineerd met een strak lettertype.

Onze collectie wordt nog verder aangevuld met toffe ontwerpen. Hou dus zeker onze website in de gaten.

Budgetvriendelijk & snel geleverd

Onze nieuwe geboorteconcepten zijn erg budgetvriendelijk. De meeste van onze geboortekaartjes kan je al verkrijgen vanaf €0,95 per stuk. Bovendien ben je volledig vrij binnen elk thema om te kiezen welke extra’s je wenst. Zo bepaal jij helemaal zelf hoeveel je uitgeeft. Ook betaal je bij ons geen ontwerpkosten en is jouw geboortethema in een mum van tijd besteld. Omdat time of the essence is bij dit type bestelling geven we jou graag nog even onze levertijd mee, namelijk  1 à 2 werkdagen.