12 95

Nu op voorraad
Vandaag besteld, morgen verzonden

Wil je graag de juf of meester bedanken op het einde van het schooljaar? Of de kinderzorgster of onthaalmoeder voor de inzet de afgelopen jaren? Met dit cadeau verras je iemand op een unieke en originele manier. Dit vaasje met houten label met gepersonaliseerde tekst inclusief boeketje droogbloemen is een trendy en persoonlijk geschenk voor iemand die je graag eens in de bloemetjes wil zetten. Personaliseer dit leuke decoratiestuk met de naam van de juf, meester, ... en de naam van wie het cadeau afkomstig is. Je plaatst het vaasje met droogbloemboeketje en persoonlijke tekst eenvoudig op een schouw, plankje of rek.

OPGELET: De naam die je ingeeft bij 'naam voor' is de naam die wij gebruiken. Geef je 'Juf Inge' in, wordt er Juf Inge gedrukt. Geef je enkel 'Inge' in, wordt er enkel Inge gedrukt.
De tekst 'jij verdient een bloemetje.' blijft standaard staan. Wil je toch graag iets aanpassen, laat het ons weten via mail. 

Diameter houten label: 5 cm
Afmeting vaasje: Diameter: 4,2 cm , Hoogte: 10 cm
Lengte boeketje droogbloemen: ± 20 cm
Inclusief boeketje droogbloemen, de samenstelling kan variëren naargelang het seizoen.
De tekst wordt in het bord gegraveerd. Hout is een natuurproduct, waardoor de kleur en nerven kunnen variëren. Hierdoor kan ook de gegraveerde tint iets afwijken.

Ben je op zoek naar een groter aantal stuks om je personeel, medewerkers of vrijwilligers te bedanken? Stuur ons gerust een mailtje naar hello@nameonit.be, wij bezorgen je met plezier een vrijblijvende offerte.

Er zijn nog geen beoordelingen.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten