Meet the team - Jellis

Een kijkje achter de schermen! Maak kennis met het team dat achter onze webshop schuilt. Zij staan dagelijks voor je klaar om jouw bestellingen te maken.

Jellis (21) startte in de zomer van 2022 bij NameOnIt als student. Ondertussen doet hij stage bij NameOnIt als marketeer waar hij tot mei 2023 zal werken.

Hoe keek je terug op je korte periode bij NameOnIt?

"Toen ik in de zomer startte bij NameOnIt zaten we in de drukste periode van het jaar omdat het schooljaar bijna terug zou beginnen. Omdat het zo druk was, moet je in sneltempo veel leren en ook verschillende dingen doen. Zo heb ik mee de klantenservice en de social media gedaan, maar ik hielp ook mee in het magazijn om alle bestellingen in orde te brengen. De drukte zorgde ervoor dat de dag snel voorbij ging, want je was altijd bezig. In deze periode heb ik ook veel kunnen leren. Momenteel doe ik hier mijn stage, dus de eerdere ervaring met het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat ik al meer weet hoe het bedrijf juist in elkaar zit, wat zeker handig is."

Met welke 3 woorden zou je NameOnIt beschrijven?

""Familiaal": We werken met een klein team waardoor we veel in contact zijn met elkaar wat zorgt voor een leuke sfeer. "Uniek": Ik vind het een uniek bedrijf omdat ik niet zo veel bedrijven ken die hetzelfde doen en de bestellingen van klanten zijn ook altijd unieke personalisaties". "Gezellige drukte": Iedereen is altijd wel bezig ook in de minder drukke periodes. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf echt leeft."

Waaruit bestaat jouw job en hoe ziet een typische werkdag eruit?

Tijdens mijn stage doe ik verschillende marketing gerelateerde zaken. Ik onderhoud de social media kanalen, ik schrijf pagina's voor de website zoals blogartikels, ik help mee aan de e-mail marketing en nog veel meer. Een echte typische werkdag is er niet. Elke dag ziet er toch een beetje anders uit omdat je aan verschillende dingen moet werken. Doorheen de dag probeer ik ook onze klanten te helpen met problemen of vragen die ze hebben.

Welk moment zal je niet snel vergeten?

"Tijdens augustus werd de merchandise van de NMBS hier gedrukt. Ik hielp mee om alles in te pakken en in het magazijn te zetten. Ik heb nog nooit zoveel truien en t-shirts opgeplooid en ik denk dat ik ook nooit meer aan dit aantal zal komen. We hebben zelfs extra rekken in het magazijn moeten plaatsen voor al de bestellingen van de NMBS."

Ben je ook in je vrije tijd creatief bezig?

"Momenteel niet zoveel. Vroeger vond ik tekenen wel leuk ook al ben ik daar niet zo goed in."

Wat doe je graag wanneer je niet aan het werk bent?

"Ik spendeer mijn tijd graag bij mijn vrienden. Samen gaan voetballen of iets gaan drinken. Ik ben ook een echte voetbalfan. In het weekend kan je mij altijd vinden in een voetbalstadion. Voor de rest dart ik ook heel graag. Hier ben ik mee begonnen tijdens corona en dit is ondertussen een uit de hand gelopen hobby."

Online shoppen doe je dat veel?

Niet super veel. Als ik mijn spullen in een fysieke winkel kan kopen doe ik dit ook meestal als de winkel niet te ver weg is. Voor kleren ga ik bijna altijd naar de winkel omdat ik vind dat je kleren toch altijd eerst moet passen. De meeste van mijn elektronica spullen zal ik wel online bestellen omdat dit toch handiger is dan naar een andere stad te gaan."

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten