Over NameOnIt

 

Welkom bij NameOnIt. Hier vind je een leuke mix van praktische en trendy items voor baby's, kinderen en volwassenen. We worden geroemd om onze personalisatie en houden van alles wat origineel en uniek is. Al onze gepersonaliseerde producten maken we zelf in ons eigen atelier. Op deze manier hebben we de kwaliteit van onze producten in eigen hand en kunnen we supersnel leveren.

 

In 2005 startte Kenny Van Paesschen samen met zijn vrouw Veronique Bogaerts een eigen webwinkel. Samen zijn ze ook de trotse ouders van een tweeling Fien en Nina. Dochters Fien en Nina testen maar al te graag de nieuwste producten uit en je ziet hen geregeld verschijnen op onze foto’s. Als ouders kunnen zij zich perfect inleven in de doelgroep van NameOnIt en begrijpen wat de behoeften en verlangens zijn van jonge kinderen en hun ouders.

 

NameOnIt, dat ooit begon als bijberoep, is vandaag een populaire webwinkel voor duizenden mama's en papa's. Het bedrijf begon met een paar honderd euro die ze gebruikten om hun eerste snijmachine uit China te kopen. In de loop der jaren heeft NameOnIt hun assortiment uitgebreid van autostickers en textielbedrukking tot allerlei gerelateerde producten en geschenken. Zelfs een eigen huismerk, Bnutz, met onder andere kleding en rugzakken is ontwikkeld. Na een korte fysieke winkel, is het bedrijf volledig overgeschakeld op online verkoop. In 2014 werd vervolgens ShopWeDo e-fulfilment opgericht, waardoor NameOnIt de productie en verzending in eigen handen kon houden.