Instrijklabels

Zet het strijkijzer op de hoogste stand. Gebruik GEEN STOOM.
2. Positioneer het label op de juiste plaats met de tekst naar boven. 
3. Leg een stukje bakpapier over het label.
4.    Houd het strijkijzer plat en druk gedurende 5-10 seconden op het naamlabel. Beweeg het strijkijzer zachtjes.  (de tijd is  afhankelijk van de warmte van uw strijkijzer). Herhaal dit 3 keer.
5.    Laat het kledingstuk afkoelen en verwijder het bakpapier.
6.    Klaar!

Strijk nooit rechtstreeks op de labels, deze zullen smelten.
Vermijd bij volgende strijkbeurten ook het label.
De labels kunnen  gebruikt worden op vrijwel alle textiel die een hoge strijktemperatuur verdragen. Let op met zijde, wol en synthetische stoffen. Name On It is niet verantwoordelijk voor ev. schade aan kledij.

Waarom komen de instrijklabels los na een wasbeurt?
Indien de instrijklabels lossen na een wasbeurt was het strijkijzer niet heet genoeg om ze aan te brengen. Het is zeer belangrijk dat het strijkijzer op de hoogste stand staat en heet genoeg is om te zorgen dat de lijm goed smelt en kan hechten. Heb je een stoomstrijkijzer met waterreservoir of een zelfregulerend strijkijzer? Dit type strijkijzer wordt vaak niet warm genoeg. Een goed alternatief is het gebruik van een stijltang. Jouw kleding blijft gemerkt bij machinewas tot 40°. Je vermijdt best producten zoals vlekverwijderaars. 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten