29 95

Nu op voorraad
Vandaag besteld, morgen verzonden

Klik hieronder op het object om het te kunnen bewerken, vergroten/verkleinen, verplaatsen en draaien.
Voor meer hulp, bekijk hier het filmpje.

2. Items toevoegen


29,95

Personaliseer een messenblok voor jezelf, familie of ideaal als cadeau voor de feestdagen! Met een eigen tekst of figuur word dit een heel leuk, persoonlijk en origineel cadeau!

Inclusief 6 verschillende scherpe messen! Van brood-, vlees- tot scherp schilmesje.

Extra informatie:

Afmetingen: 16 cm x 70 cm x 30 cm

Opdrukkleur: Afhankelijk van de dikte van het lettertype dat je kiest, en de structuur van het hout kan er een kleurverschil zijn met het voorbeeld dat je hier ziet. Het eindresultaat wijkt lichtjes af van het ontwerp, je zal uiteindelijk een bruine ingebrande kleur krijgen.

Op zoek naar grotere volumes? Wil jij er eentje met het logo van jouw club, vereniging of bedrijf? Contacteer ons op info@babygoodies.eu voor een offerte!

     
2x gepersonaliseerde messensets

"Super tevreden van de gepersonaliseerde messensets. Met dank aan een medewerker van de klantendienst werd het ontwerp zelfs nog verbeterd. Dank je wel Marjolein! Het ontvangen resultaat op de messensets overtrof mijn verwachtingen. Ik geef niet vaak feedback maar het gebeurd zelden dat ik zo goed geholpen wordt!"

(Eke) - 3 jaren geleden

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten