19 95

Nu op voorraad
Vandaag besteld, morgen verzonden

Klik hieronder op het object om het te kunnen bewerken, vergroten/verkleinen, verplaatsen en draaien.
Voor meer hulp, bekijk hier het filmpje.

19,95

Een gepersonaliseerde houten kaarthouder met een vaasje waarin een boeketje droogbloemen staat. De houten fotohouder wordt door ons gegraveerd met naam of een eigen tekstje. Een mooi, veelzijdig en vooral ook duurzaam cadeau. Liever geen droogbloemen? Het flesje is ook geschikt voor eigen bloemetjes uit de tuin of geplukt in het park met je kids. Ook kan je een theelichtje in de plaats van het vaasje zetten! Je kan gemakkelijk foto's in de houder plaatsen. Dit maakt het echt een ideaal geschenk voor moederdag, oma, of gewoon om iemand te bedanken. Met deze beukenhouten kaarthouder kan je een gezellig plekje creëren waar je jarenlang van kunt genieten.
De houten kaarthouder wordt geleverd met een vaasje en een klein boeketje (seizoensgebonden) droogbloemen.

Waarom is dit ook een duurzaam product?
De houten kaarthouder van beukenhout wordt gemaakt door een houtbewerker in Nederland met echt beukenhout uit Duitsland! Je kan de kaarthouder telkens opnieuw blijven gebruiken met een andere foto.

Afemting houder: L 21 CM x B 6 CM x H 2,9 CM; Sleuf 3 MM
Inclusief boeketje droogbloemen, de samenstelling kan variëren naargelang het seizoen.
De tekst wordt in het bord gegraveerd. Hout is een natuurproduct, waardoor de kleur en nerven kunnen variëren. Hierdoor kan ook de gegraveerde tint iets afwijken.

Ben je op zoek naar een groter aantal stuks om je personeel, medewerkers of vrijwilligers te bedanken? Stuur ons gerust een mailtje naar hello@nameonit.be, wij bezorgen je met plezier een vrijblijvende offerte.

Leeftijd

6-12 jaar

12 jaar - volwassene

Geslacht

Jongen

Meisje

Gepersonaliseerd

Ja

Er zijn nog geen beoordelingen.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten