Blog

Meet the team - Nette

16/09/2021
Meet the team - Nette

Een kijkje achter de schermen! Maak kennis met het team dat achter onze webshop schuilt. Zij staan dagelijks voor je klaar om jouw bestellingen te maken.

Wie is Nette?

Nette is 27 jaar en werkt, in december, drie jaar als productiemedewerker. We schotelden haar enkele vragen voor. Nieuwsgierig naar de antwoorden van Nette? Lees dan snel verder!

Hoe kijk je terug op de afgelopen periode?

“Positief. Leuk omdat dit mijn eerste echte vaste job is. Hiervoor heb ik iets totaal anders gedaan. Ik heb zelfs even als leerkracht in het onderwijs gestaan. Aangezien deze job heel grafisch en creatief is, ben ik blij dat ik hier ben terechtgekomen. Bovendien werk je met verschillende machines en gebruik je verschillende technieken. Voor mij is het net die afwisseling die het leuk maakt. Ik ben niet bepaald een persoon om de hele dag achter de computer te zitten (lacht).” 

Welke personalisatietechniek doe je dan het liefst?

“Waar ik het meest mee bezig ben, is UV-printing. Bij deze techniek wordt er rechtstreeks op onze artikelen, zoals o.a. brooddozen, drinkflessen en koffertjes, geprint. Door het UV-licht hard de inkt meteen uit. Textielopdrukken uitpellen en bedrukken of sublimatie is wat ik het liefst doe. Bij sublimatie ga je op speciaal papier inkt printen. De opdruk plak je vervolgens op het product en door de hittepers komt de inkt vrij op het product.”

Welke drie woorden passen volgens jou het best bij Babygoodies?

“Variëteit. Aangename drukte. Sfeervol.” 

Hoe ziet het begin van jouw dag eruit?

“Bij de productie starten we onze dag vaak met het verdelen van de taken. Van zodra je weet op welke techniek je gaat focussen, kan je beginnen met de voorbereiding. Dan ga ik kijken wat er allemaal besteld is en ga ik na of er specifieke mails met klantvragen binnengekomen zijn. Wat dan volgt, is de productie zelf.”

Welk moment zal je nog lang bijblijven?

“De eerste keer dat ik hier toekwam op mijn verjaardag, was heel mijn bureau versierd. Aangezien ik in december begonnen was en ik halfweg januari verjaar, wist ik niet wat ik kon verwachten (lacht). Op die korte periode was er niemand voor mij jarig geweest. Maar het was dus een verrassing dat ik heel tof vond. Iets dat mij zeker is bijgebleven.”

Ben je in jouw vrije tijd ook graag creatief bezig?

“Ja, heel graag! Nu natuurlijk iets minder omdat ik aan het verbouwen ben waardoor er minder tijd overblijft (lacht). Maar normaal probeer ik wel één keer per week naar de academie te gaan. Dus ja, ik ben eigenlijk altijd creatief bezig in mijn vrije tijd omdat ik heel graag teken en kunstzinnig bezig ben. Daarnaast ga ik met mijn vriend eens graag op café of naar een metaloptreden. Ik kan ook weleens genieten van rustig thuis zijn of gaan wandelen met de honden.”

Je werkt bij een webshop. Ben je zelf een online shopper? 

“Euhm half en half. Van tijd tot tijd koop ik weleens online. Ik koop vooral online omdat het makkelijk is, maar bepaalde dingen wil ik liever eerst zien of passen. Als ik tijd en zin heb, ga ik eerder naar de winkel voor kleding en schoenen.”

Welk ontwerp zal je niet snel vergeten?

“Little peanut in a family full of nuts” is een ontwerp dat ik gemaakt heb voor de geboorteaankondigingen. Het is een grappig tekstje en leuk om te zien wanneer klanten het effectief kiezen om op een rompertje te laten drukken. 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten