Blog

Verloren voorwerpen: zo vind je jouw spullen altijd terug!

08/09/2021
Verloren voorwerpen: zo vind je jouw spullen altijd terug!

Een jas, turnzak, brooddoos of andere spullen die achterblijven op school. Iedere dag belanden er tal van spullen bij de verloren voorwerpen. Is jouw kind iets verloren op school? Zucht. Dat is niet erg! Jouw zoon of dochter is heus niet de enige.

Kinderen zijn soms échte warhoofden. Zeker in het begin van het schooljaar zijn ze extra vatbaar om dingen te vergeten. Dit komt omdat het weer even wennen is aan de dagelijkse routine en door andere prikkels die ze krijgen.

Voorwerpen verliezen, jouw zoon of dochter doet het natuurlijk niet met opzet. Ook volwassenen kunnen wel eens iets vergeten, nietwaar? ;-) 

Hoe kan je verloren voorwerpen op school voorkomen?

Je weet wat ze zeggen: goed begonnen is half gewonnen. Een checklist overlopen met jouw kind kan helpen, maar hoe vergroot je de kans dat spullen teruggevonden worden? Voorzie zoveel mogelijk spullen met de naam van jouw kind. Zo ontstaan er geen misverstanden met anderen over de gevonden voorwerpen. 

Labelen, labelen, labelen”, is de boodschap. Er zijn verschillende manieren om spullen te merken zodat ze opvallen. Want één ding is zeker: gelabelde spullen vinden makkelijker de weg naar hun eigenaar terug.

Hoe schoolspullen labelen? Je kan door middel van naamstickers, sleutelhangers of door gebruik van een kledingstempel aantonen wat van jouw kind is.

Onze personaliseerbare naamstickers zijn beschikbaar in verschillende maten zodat je zowel grote als kleine voorwerpen makkelijk kan markeren. Bovendien zijn de naamlabels vaatwasserbestendig. Voor schoenen bestaan er specifieke schoenlabels en voor kledij kan je instrijklabels of een kledingstempel gebruiken. Kledingstukken kunnen vervolgens zonder zorgen in het wasmachine gewassen worden. Wat kan je nog allemaal labelen?

  • In de refter, op de speelplaats: lunchbox, snackdoosje, drinkfles...  
  • In de pennenzak: potloden, stiften, schaar, lat, gom... 
  • In de klas: Gebruik schriftlabels voor mappen en schoolboeken
  • Kleding: Voor jassen, truien, sjaals en turnkledij. Je kan ze voorzien van een textielnaamstickers (kleeft op stof), een instrijklabels (in te strijken) of een kledingsstempel (stempel rechtstreeks op kledij). Heb je een peuter of kleuter? Dan label je best alles. Zelfs de schoentjes. Hiervoor hebben we schoenlabels.

Ben je nog op zoek naar naamlabels? Maak er een leuke activiteit van met je kind op woensdagnamiddag of in het weekend. Op onze webshop kan je samen een leuk design ontwerpen. Ook kan je het icoontje of figuurtje toevoegen dat jouw kind heeft gekregen op school voor extra herkenbaarheid. 

P.S. Geen zin om te labelen met stickers? In ons assortiment schoolspullen kunnen heel wat producten zelf bedrukt worden: brooddozen, drinkflessen, turnzakken...

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten