Blog

Meet the team - Jens

03/09/2021
Meet the team - Jens

Een kijkje achter de schermen! Maak kennis met het team dat achter onze webshop schuilt. Zij staan dagelijks voor je klaar om jouw bestellingen te maken.

Wie is Jens?

Jens is 36 jaar en werkt hier al bijna 8 jaar als webdeveloper voor onze Babygoodies webshop. We schotelden hem enkele snelle vragen voor. Meer weten over Jens? Lees dan zeker dit interview!

Hoe zou jij jouw job omschrijven?

"Ik ben bij Babygoodies begonnen als webdeveloper. Hierbij beheer ik vooral de ‘achterkant’ van de website zoals bijvoorbeeld de lay-out en de designers waarin je onze producten ontwerpt. Wanneer je als klant een ontwerp maakt op onze website, dan zorg ik via het systeem dat jouw bestelling in productie kan gaan. Daarnaast sta ik in voor het ontwikkelen van het platform van ShopWeDo (ons logistieke zusterbedrijf)." 

Hoe ziet jouw typische werkdag eruit?

"Een typische werkdag? Die heb ik niet. De grote afwisseling is zonder twijfel het leukste. Ik ben constant bezig met het bedenken, ontwikkelen en maken van processen. Eigenlijk zou je het kunnen omschrijven als ‘structuur brengen in de chaos’. Het boeit mij net enorm dat geen enkele dag hetzelfde is."

Wat voor job deed je voorheen?

"Van opleiding heb ik hotel, keuken en restaurant gedaan op de hotelschool. Helemaal iets anders, maar IT is eigenlijk altijd mijn passie geweest. Om die reden heb ik mezelf hierin opgeleid en geschoold tot waar ik vandaag sta." 

Welke dingen vind je leuk om te doen in jouw vrije tijd?

"Echte hobby’s heb ik niet. Wanneer ik niet werk, geniet ik ervan om leuke dingen te doen met mijn kinderen en lieftallige vrouw." 

Koop je zelf regelmatig iets online?

"Ja! Ik vind dat ongelofelijk gemakkelijk, dat vind ik eigenlijk het beste aan e-commerce. Vandaag is het voor veel consumenten al lang niet meer de prijs die hen online doet kopen. In tegenstelling tot vroeger, betaal je online niet noodzakelijk minder. Het is vooral het gebruiksgemak dat primeert. Zelf doe ik boodschappen online en koop ik dingen zoals kleding en speelgoed."

Is er een memorabel ontwerp dat je niet snel zal vergeten?

"Ja (lacht). Het was een ontwerp van helemaal in het begin denk ik. Er was eens een t-shirt of body met als tekst ‘Sorry girls, no dating until 18’, dat vond ik echt grappig."