Blog

9 mei = Moederdag

14/04/2021
9 mei = Moederdag

Moederdag staat weer voor de deur! Binnenkort bedanken we onze mama’s, plusmama’s, schoonmama’s en moekes weer voor hun uitmuntend moederschap. Moeders van over heel de wereld worden verheven van hun huishoudelijke taakjes én mogen eens lekker luieren (of daar hopen we toch op). En als we geluk hebben hoort daar ook een kleine attentie bij. Omdat elke mama uniek is, geven we jou graag een aantal originele cadeautips mee!

Ideale cadeaus voor …

mama’s die houden van shoppen.

Heb jij een mama, schoonmama of plusmama die houdt van shoppen? Dan hebben we een aantal superleuke gepersonaliseerde shoppers voor hen in petto. Heerlijk winkelen doe je met onze gepersonaliseerde biologische fruit- en groententas en stoffen mama-tas. Heb je het liever wat luxueuzer? Ontdek dan zeker ook onze vilten luxe draagtassen. Een shoppingbag met naam is niet alleen stylish, je draagt ook nog eens je steentje bij aan het milieu. Ook met onze Mom-sweaters doe je een mama groot plezier. Onze meest populaire sweaters zoals onze MOM-sweater met namen, onze mamacita-trui en de motherhoodie personaliseer je helemaal zelf in een handomdraai.

mama’s die houden van ontspanningsmomentjes.

Kan jouw mama, schoonmoeder of plusmama zich uren bezighouden in de badkamer? Dan doe je hen zeker een plezier met deze gepersonaliseerde sets van Dove of Kneipp! Wat er nog bij een ontspanningsmomentje hoort? Geurkaarsen of geurstokjes met een gepersonaliseerd label. Geuren stimuleren niet alleen onze hersenen en geest, ze kunnen ook zorgen ook voor een ontspannen gevoel. Ook een gepersonaliseerd canvastasje voor het bewaren van make-up of andere productjes zal zeker in de smaak vallen. Je hebt de keuze uit een naturel, een zwart canvastasje of eentje voor echte mamamomentjes. Ook een zeeppompje (voor zeep of handgel) met apothekerslook zal zeker in de smaak vallen bij mama.

mama’s die houden van zoetigheden.

Is jouw mama een echte zoetebek? Dan hebben we een aantal toffe opties met een persoonlijke boodschap! Koekjes van Delacre of Jules Destrooper? Chocolade van Merci of Guylian? Jij kiest het design en de opdruk. Zie je het wat grootser? We hebben ook een superleuk chocoladepakket inclusief gepersonaliseerde mok uit emaille.

mama’s die houden van een glaasje.

Op zoek naar een cadeau voor iemand die houdt van een glaasje? Met onze gepersonaliseerde ginflessen doe je veel mama’s een plezier. Is ze meer fan van champagne of wijn? Dan hebben we een aantal toffe pakketten met een gepersonaliseerd kistje klaarstaan. Een grafisch ontwerp of een ontwerp met foto? Jij bent de designer! Bovendien maak je je cadeau helemaal compleet met een gepersonaliseerd wijn- of champagneglas. Graag een snackje bij het drankje? Dan is ons aperitiefpakket ook heel origineel!

mama’s die houden van warme drankjes.

Warme drankjes slurp je het best uit een gepersonaliseerde mok. Heb je een moeder van goud? Dan is deze glittermok zeker een succes. Ook met een magische mok scoor je punten. Wat deze mok magisch maakt? De boodschap verschijnt pas wanneer er een warm drankje inzit! Ga je liever zelf aan de slag? Personaliseer jouw mok met jouw eigen ontwerp en/of foto

mama’s met keukenprinses-allures. 

Is jouw mama niet weg te slaan bij het fornuis? Dan heeft ze eerst en vooral een gepersonaliseerde schort nodig! Zo kan ze heerlijk knoeien in stijl. Ook met een gepersonaliseerde messenblok, glazen snijplank met foto, dienblad met foto of een placemat doe je chefs zeker een plezier.   

mama’s met groene vingers. 

Een mama die houdt van plantjes? Dan doet een gepersonaliseerd bloempotje het zeker goed. Maak je keuze uit één van onze moederdagontwerpen of ga zelf aan de slag. Ook een gepersonaliseerde glazen vaas is een heel leuk én herbruikbaar cadeau. Je kan deze glazen vaas verkrijgen inclusief een mooie bos droogbloemen!

ALVAST EEN FIJNE MOEDERDAG!

Ontdek nog meer moederdagcadeaus op onze website.