75 - 88,70

Tijdelijk uitverkocht

1x Amuse Brooddoos Medium met naam
Naam
1x Amuse Fruitdoosje / Koekendoosje Rechthoek met naam
Naam
1x Amuse Fruitdoosje / Koekendoosje Rond met naam
Naam
1x Amuse Waterfles met naam 500ml
Naam
1x Kledingstempel met naam
Naam

Hét schoolpakket bij uitstek om je voor te bereiden op de start van het schooljaar. Met dit schoolpakket met naam hebben je kids alles wat ze nodig hebben voor een volledige lunch. Ook zit er een kledingstempel in om alle kledij te merken én een set van 30 small naamstickers om alle overige spullen zoals kaften en potloden te labelen! Snel en gratis geleverd. Bestel deze set eenvoudig, goedkoop en snel. Kies je ontwerp, combineer verschillende kleuren brooddozen, fruitbakjes en drinkbekers en zet er tenslotte je naam op in een leuk lettertype. Je ziet meteen hoe je set eruit zal zien.

- Stevige brooddoos, fruitdoos, koekendoos en waterfles van het Belgische merk Amuse. 
- Afmeting lunchbox: 18,5 x 12,5 x 5 cm + rekker ingebegrepen!
- Afmeting fruitbox/koekendoos rechthoek: 11 x 8,5 x 4 cm
- Afmeting fruitbox/koekendoos rond: 11 x 11 cm
- Inhoud waterfles: 500ml - Mag niet in de microgolfoven/magnetron en diepvriezer
- Kledingstempel met naam: Met onze textielstempel merk je op korte tijd heel wat kleding. Groot genoeg en leesbaar om subtiel je kleding te labelen. Je kan de kleding wassen op 60° en de stempel blijft tot wel 30 wasbeurten zichtbaar! Met de naamstempel kan je tot 900 keer stempelen.
- Set van 30 small naamstickers: 3 x 1 cm

Made in Belgium! Amuse is een Belgische onderneming die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. De Amuse collectie is stuk voor stuk ontworpen in België. Ook de productie houden ze in eigen land én volledig in eigen handen.

Er zijn nog geen beoordelingen.